Arkivträd
Volym: 17 1948 - 1985 Mejeriernas RiksEtta, aktuell försäljningsutveckli

Grunduppgifter

17
1948 - 1985
Arkivbox (8 cm)
0,080 (enhet saknas)
Mejeriernas RiksEtta, aktuell försäljningsutveckling inom mejeriföretagen året 1980, 1983 och 1985. Särtryck från SMRs produkttekniska avd: Ångsteriliseringsskåp för redskap till syrans skötsel-ett medel mot maltsmak av Elo Bertelsen. Vattenhaltens inverkan på ostkvaliteten av T. Bergman och Kr. Joost. Filmjölk-kvalitet och konsumtion av Elo Bertelsen. Kontroll av flytande mejerivarors volym i glasflaskor av Kr. Joost och E, Bertelson. Temperaturundersökning i kylboxar för k-mjölksprovningar av E. Bertelson, G. Bresby och R. Schmuck. Karotinfärg till ost av Åke Berglöf och Sune Kjell. Tillverning av gräddfil av Elo Bertelsen. Bestämmning av antalet psykrofila bakterier och totalantalet bakterier i mjölk på samma platta av Hans Leesment. Rätt fetthalt i konsumtionsmjölk och grädde av Kristian Joost. Undersökning av två enkla plattspridningsmetoder för bestämmning av bakterieantalet i kyllagrad leverantörsmjölk av Hans Leesment. Svenska kulturmjölksprodukter, förpackningar och konsumtion av E. Bertelsen. Rätt bitvikt för smör av K. Joost. Generell tillverkningsmetodik för Cottage Cheese av Börje Stenbacka. Djuprysta syrningskulturer-bakteriologisk sammansättning och syrningsaktivitet av Hans Leesment. Meddelande nr 1 okt 1948 "Ekonomin vid in- och utvägning av mjölk av W. Ånäs. Meddelande nr 6, Försök med engöring av standarsmutsade mjölk- och ölflaskor, MB-nämden. Fettbearbetning i gårdskyltankar av I von Bockelman, avd livsmedelsteknik.

Placering

Sekretess

Hanteringsanvisningar

Länkar

Bilagor